Veelgestelde vragen

Antwoord op veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een berichtje via het contactformulier en we antwoorden zo snel mogelijk.

Bij reservering (indien door ons akkoord) binnen 5 dagen 25% van de totale reissom. Restant en borg wordt 6 weken voor aanvang van de huurperiode betaald.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanvraag van Roadhouse camperverhuur met akkoord op uw aanvraag en u ontvangt binnen 24 uur een factuur om 25% te betalen. Na betaling van 25% van de totale verhuursom is de camper voor u gereserveerd. 
Het restant bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden overgemaakt. U ontvangt hiervoor een factuur. 

Indien de aanbetaling van 25% na het ontvangen van de factuur niet binnen 5 dagen is voldaan vervalt de aanvraag.

Indien nodig, voorzien we de camper van winterbanden voor landen waar dit verplicht is (bij verhuur in de wintermaanden)

De vignetten zijn bij de ANWB en ook onderweg bij tankstations te verkrijgen. Ze zijn een beperkte periode geldig en zitten standaard niet op de camper. Wel heeft de camper een groene milieusticker om alle milieuzones in te kunnen.

Er is een handboek en ongevallen kaart aanwezig in de camper met telefoonnummers, waarin staat hoe te handelen bij schade en wie je kunt bellen.

In de zomer gaat een grote gasfles 4 tot 6 weken mee. Er is 1 volle gasfles standaard aanwezig. In de winter verwarmd de camper zichzelf op diesel. Een extra gasfles kan worden bijgeleverd tegen betaling

Per week is 1500 kilometer bij de huurprijs inbegrepen. Hierboven betaal je €0,22 per kilometer. Dit betekent bij 3 weken huur vrij 4500 km. 

Jullie auto kan geheel gratis worden geparkeerd op ons eigen terrein

Ja, dat kan! We raden dit ook ten zeerste aan. Voor een paar euro per dag kan dit bij onder andere Allianz
Denk ook aan een reis- en annuleringsverzekering, af te sluiten bij je eigen tussenpersoon.

De camper wordt op de eerste verhuur dag na 16.00 opgehaald en de laatste verhuur dag ingeleverd voor 11.00. U ontvangt een eenvoudige uitleg en een handboek om tijdens uw reis bij vragen terug te lezen. 

Annulering dient per mail of aangetekend schrijven te gebeuren. De datum van de postbezorging geldt hierbij als annuleringsdatum. ROADHOUSE Camperverhuur raadt de huurder aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. De volgende kosten worden vervolgens in rekening gebracht;
 
A. Tot 10 weken voor aanvang huurperiode: 25% van de huursom
B. Tot 6 weken voor aanvang: 50% van de huursom
C. Tot 4 weken voor aanvang: 100% van de huursom
 
Het eerder terugbrengen van de camper zal niet leiden tot terugbetaling van de huurprijs (of een gedeelte hiervan).

Vragen omtrent uw boeking?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Roadhouse camperverhuur

06 2027 2996

E-mail

info@roadhousecamperverhuur.nl