Over Roadhouse camperverhuur

EVEN VOORSTELLEN

Hallo vakantiegangers,

Wij zijn Hubert & Esther en hebben de passie van reizen jaren geleden ontdekt. Wij hebben al heel wat reizen gemaakt en vele mooie plekken gezien. Jarenlang hebben we dit met onze eigen caravan gedaan, onze kinderen Jennifer en Tim vonden het leven op een camping geweldig en genoten van de vrijheid.
Deze vrijheid hebben we anders ingevuld nadat de kinderen de deur uit gingen en besloten een tijd zonder caravan van het reizen te genieten. Mooie herinneringen gecreëerd en van geweldige vakanties genoten. Maar de vergelijking met kamperen blijven we steeds maar maken….

Al lange tijd dromen we van de aanschaf van een eigen camper! Nu is het zover en willen deze graag delen door te gaan verhuren. We zijn hier zo enthousiast over dat we de stap maken naar een verhuurbedrijf.

We zijn per juni 2022 gestart met een klein bedrijf ROADHOUSE Camperverhuur en hopen volgend jaar de volgende camper te kunnen aanschaffen! De verhuur moet een echte beleving zijn waarmee onze huurder zelf mooie herinneringen creëert voor het leven!

Ontdek de vrijheid, luxe en het genot van onze camper. Veel vakantieplezier!

Hubert & Esther